0
0,00 kn
LIVESTREAM ČESTA PITANJA english croatia PRIJAVA
Besplatna dostava iznad 400,00 kn
Facebook Instagram vkontakte
O NAMA

O NAMA  

"Postoji biljka za svaku bolest" kaže izreka. Zato budite inspirirani snažnim mirisom planina i mirisom alpskog bilja okupanih suncem.

Alpe su poznate u cijelom svijetu po svojim prirodnim ljepotama. Alpe su tamo gdje večernje sunce grli planine i njihove vrhove. Gdje Vas gotovo uvijek duboko plavo nebo pozdravlja s toplinom i gdje su beskrajne zelene livade obojane milijunima cvjetova i mirisom svježeg začinskog bilja. To je duša AlpStories-a. 

OTKRIJTE SNAGU ALPA

Neka svježa, čista i snažna moć Alpa otkrije Vašu prirodnu ljepotu.

AlpStories proizvodi za kožu i kosu se rade u kombinaciji s bogatim naslijeđem alpske tradicije i modernog pristupa. Inspirirani dugom tradicijom ljekovite moći biljaka i modernim razvojem, uzimamo samo najbolje od prirode.

Alpska mjesta su jedna od najtežih okruženja u svijetu. Treba odoljeti krajnostima poput ledene hladnoće, jakog sunca, tuče i snježne oluje. Ne živi mnogo ljudi u tim podnebljima, ali raznolikost biljnog i životinjskog svijeta su se prilagodili uvjetima i nastavili svoj napredak. Stekli su izvanredne obrambene mehanizme: snažnu ljekovitu moć i jake aktivne sastojke koji rade u skladu sa našom kožom. Štoviše, niska razina industrijskog zagađenja dopuštaju biološke raznolikosti i potenciju biljnih ekstrakata odlične kvalitete i visoke biološke vrijednosti. 

ZAŠTO ALPSTORIES?

Volimo prirodu. Živimo prirodu. AlpStories prirodna kozmetika uči iz prirode i nastoji stvoriti formule koje su bogate i raznolike kao priroda u Alpama.

Volimo tehnologiju. AlpStories koristi Baltazara koji je prvi robot u kozmetičkoj industriji. Baltazar nam pomaže izabrane sastojke izmiješati u točno potrebnoj količini. Baltazar će stvoriti ono što Vi zaželite. Upoznajte Balthazara.

AlpStories proizvodi su stvorene bez parabena, sintetičkih mirisa, mineralna ulja i silikona, zbog kojih ćete se osjećati prirodno lijepo i iznutra i izvana.