0
0,00 kn
LIVESTREAM ČESTA PITANJA english croatia PRIJAVA
Besplatna dostava iznad 400,00 kn
Facebook Instagram vkontakte
ČESTA PITANJA

Pitanja

Što znači AlpStories?
Koji je rok trajanja AlpStories kozmetičkih proizvoda?
Što daje dugotrajnost AlpStories proizvodima?
Kako se testiraju AlpStories proizvodi?
Koji su načini plaćanja u AlpStories online trgovini?
Mogu li otkazati narudžbu?
Kako mogu poslati narudžbu na AlpStories online shop?
Mogu li kupiti AlpStories proizvodi brez registracije?

Odgovori

Što znači AlpStories?

Alpska priča. Alpe su poznate u cijelom svijetu po svojim prirodnim ljepotama. Alpe su tamo gdje večernje sunce grli planine i njihove vrhove. Gdje Vas gotovo uvijek duboko plavo nebo pozdravlja s toplinom i gdje su beskrajne zelene livade obojane milijunima cvjetova i mirisom svježeg začinskog bilja. To je duša AlpStories-a. AlpStories prirodna kozmetika uči iz prirode i nastoji stvoriti formule koje su bogate i raznolike kao priroda u Alpama. Naši proizvodi su stvorene bez parabena, sintetičkih mirisa, mineralna ulja i silikona, zbog kojih ćete se osjećati prirodno lijepo i iznutra i izvana.

Koji je rok trajanja AlpStories kozmetičkih proizvoda?

Rok trajanja naših proizvoda je godinu dana.

Što daje dugotrajnost AlpStories proizvodima?

Priroda sadrži različite vrste tvari za konzerviranje. Mnoge biljke same sadrže tvari poput antioksidansa (npr. vitamin E) ili antibakterijske supstance koje pomažu proizvodima zadržati svježinu. Posebno dobar konzervans je prirodni alkohol koji se dodaje u malim količinama kako bi zaštitio naše proizvode od kvarenja.

Kako se testiraju AlpStories proizvodi?

Naši proizvodi nisu testirani na životinjama. Testirani su u laboratoriju mjerenjem različitih fizikalnih i kemijskih svojstava, određivanjem stabilnosti i datuma isteka, kao i proučavanjem i definiranjem standarda za njihovo čuvanje. Proizvode testiraju kemičari i dermatolozi kako bi bili sigurni da ne izaziva alergijske reakcije ili iritacije.

Koji su načini plaćanja u AlpStories online trgovini?

U našoj online trgovini možete platiti sa Visa, MasterCard, Maestro, Amex i Diners karticama. Koristimo T-Com PayWay sustav s najmodernijim standardima zaštite podataka.

Mogu li otkazati narudžbu?

Kako se radi o personaliziranim proizvodima koji su napravljeni isključivo za Vas, nije moguće otkazati narudžbu. Za detalje molimo pročitajte naše uvjete i odredbe ili nas kontaktirajte na info@alpstories.hr

Kako mogu poslati narudžbu na AlpStories online shop?

Jednostavno je! Odaberite proizvode koji želite i dodajte u košaricu klikom na gumb kupi. Ako sami kreirate svoj proizvod pratite korake na ekranu i mi ćemo Vas voditi kroz cijeli proces. Ako naiđete na poteškoću ili trebate našu podršku slobodno nas kontaktirajte na info@alpstories.hr

Mogu li kupiti AlpStories proizvodi bez registracije?

U ovom trenutku nažalost nemamo tu mogućnost. Svaki posjetitelj AlpStories online trgovine može pregledavati web stranice, ali za kupnju mora biti registriran.